TAG PÅ EKSPEDITION MED POLARSKOLEN

Opdag det nye Arktis og kom bagom de store udfordringer, der er forårsaget af klimaforandingerne 

Unikt materiale sætter fokus på det nye Arktis

Velkommen til POLARSKOLEN

Tag på ekspedition med POLARSKOLEN

Arktis er et brandvarmt emne i disse år. Indlandsisen og havisen smelter, Rigsfællesskabet er udfordret, olieefterforskning kan true miljøet og hvorfor gør Danmark og Grønland i fællesskab krav på havbunden under selveste Nordpolen?

Tag med på ekspedition og få svar.

Skriv eller ring til POLARSKOLEN

Unikt materiale sætter fokus på Arktis

Køb bogen “EKSPEDITIONEN Danmark og Grønland i det nye Arktis” og rejs med på en spændende virtuel ekspedition til Arktis. Vi undersøger alt det spændende, der foregår lige nu: Isen smelter på grund af klimaforandringerne, Danmark og Grønland gør i fællesskab krav på Nordpolen og meget mere. Materialet er velegnet til 7-10 klasse, ungdomsskoler, efterskoler og alle andre med interesse for Arktis.

Køb Bogen hos Dafolo

DE SIDSTE BLOG POSTS

Gregers_sorthvid

GREGERS GJERSØE’S FASCINATION FOR ARKTIS OG ANTARKTIS

I 1999 krydsede jeg Grønland fra vest til øst, sammen med mine to venner Kalle Kronholm og Kristian Joos. I 2001 nåede jeg og Kristian Joos Sydpolen efter 56 dage og 1.149,41 km på ski. Vi havde gennemført den første danske Sydpolsekspedition. Min dybe fascination for den spektakulære natur, de gamle polarfarere,og en større og bredere forståelse for Arktis og Antarktis har lagt kimen til POLARSKOLEN. Hvilke konsekvenser har det for Danmark og Grønland, at havisen og indlandsisen smelter i Arktis?Hvorfor har Danmark og Grønland i fællesskab gjort krav på selveste Nordpolen?Disse spørgsmål og mange flere sætter POLARSKOLEN i perspektiv med støtte fra Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

Besøg også www.gregersgjersoe.com