Inspiration

Kickstart et forløb med “EKSPEDITIONEN Danmark, Grønland og Færøerne i det nye Arktis” med et inspirerende foredrag af Gregers Gjersøe.

Vælg mellem flere forskellige foredrag. Foredraget skaber i sammenhæng med undervisningsmaterialet en forståelse for, hvorfor Arktis er et hot aktuelt emne og vi undersøger de udfordringer og muligheder, som Danmark, Grønland og Færøerne står overfor i det nye Arktis.

Skriv eller ring POLARSKOLEN, så aftaler vi et tidspunkt til et spændende foredrag.

Ekspeditionen Danmark, Grønland og Færøerne i det nye Arktis – 6 timer

Her har vi sat 6 timer af og vi får bedre tid til at dykke ned og arbejde med stoffet. Timerne kan fordeles over f.eks. tre dage og vi kommer igennem hele bogen “Ekspeditionen Danmark. Grønland og Færøerne i det nye Arktis”. Hver time afsluttes med en sjov såkaldt “Kahoot” quiz og I får en lærerig oplevelse, når vi tager jer med på ekspeditionen til Grønland, Færøerne og Arktis i et historisk og aktuelt perspektiv. Foredraget sætter fokus på kravet om Nordpolen, klimaforandringer, miljøhensyn og meget andet spændende.

Foredraget skal i sammenhæng med undervisningsmaterialet – Ekspeditionen Danmark, Grønland og Færøerne i det nye Arktis – skabe en forståelse for, hvorfor Arktis er et hot aktuelt emne. Vi undersøger de udfordringer og muligheder, som Danmark, Grønland og Færøerne står overfor i det nye Arktis.

POLARSKOLENS materialer kan indgå på tværs af fag som historie,geografi, samfundsfag og dansk. Læs mere i Lærervejledningen.

Foredraget er målrettet skolernes ældste klasser (7-10.klasse), ungdomsskoler, efterskoler og alle andre med interesse for Grønland, Færøerne og Arktis.

Varighed: 6,0 timer
Foredragsholder: Polar eventyrer og forfatter Gregers Gjersøe

Skriv eller ring til POLARSKOLEN, så aftaler vi et tidspunkt til et spændende foredrag.

“Et suverænt polareventyr! Den rette blanding af faglig viden om Arktis, virkelige historier fra spændende ekspeditioner, om elevernes drømme for fremtiden og en fantastisk tur til Nordpolen – kan varmt anbefales” Lisbeth Scott Magle Pedersen – Kastrupgårdsskolen